top of page
A label for the Chairman's Message Page.

Para pengunjung laman sesawang Gabema Akademi yang dihormati sekalian.

 

Para pelajar, dan para perintis bidang Blockchain, Mata Wang Kripto dan Kewangan Terdesentralisasi.

 

Saya sangat berbesar hati dan gembira untuk mengalu-alukan anda ke Gabema Academy, di mana arus ilmu bertemu dengan usaha inovasi, dan merungkai dunia kewangan digital baru. Sebagai CEO Gabema Academy, saya ingin menekankan bahawa kami komited terhadap inspirasi untuk mengubah landskap pendidikan di Malaysia dengan teknologi Blockchain, Mata Wang Kripto dan Kewangan Terdesentralisasi. Gabema Academy adalah satu-satunya institusi di Malaysia yang menawarkan program dan kursus komprehensif dalam Teknologi Blockchain, Mata Wang Kripto, dan Kewangan Terdesentralisasi (DeFi).

A picture of our resteem Chairman.

Di Gabema Academy, kami percaya bahawa pendidikan adalah asas kemajuan. Kami akan memastikan agar anda dapat memiliki akses kepada sumber-sumber ilmu, pakar industri, dan persekitaran pembelajaran yang kondusif. Program kami direka bukan sekadar untuk menyampaikan pengetahuan tetapi untuk menyalurkan daya maju kepada anda dengan kemahiran, visi, dan keyakinan untuk berjaya dalam bidang yang  baru ini. Sama ada anda seorang usahawan dengan idea mulaan blockchain, seorang profesional kewangan yang ingin menavigasi dunia DeFi, atau seorang peminat yang ingin memahami mata wang kripto, Gabema Academy adalah pintu gerbang anda kepada kecemerlangan.

 

Saya menjemput anda untuk memulakan perjalanan pendidikan ini bersama kami, di mana anda akan dipandu oleh instruktur terbaik, berkolaborasi dengan rakan sejawat yang sefikiran, dan mendapat pengalaman praktikal. Bersama-sama, kita akan meneroka kemungkinan tanpa batasan dalam blockchain, mata wang kripto, dan DeFi, dan bersama-sama, kita akan membentuk masa depan kewangan. Dalam usaha kita ke hadapan, saya ingin anda tahu bahawa kejayaan anda adalah kejayaan kami.

 

Kami berada di sini untuk menyokong keperluan anda pada setiap langkah perjalanan pendidikan anda di dalam bidang Blockchain ini dan kami membawa wawasan untuk menyaksikan sumbangan luar biasa anda di dalam dunia kewangan demi perjuangan keluarga, bangsa dan manusia sejagat.

 

Terima kasih kerana memilih Gabema Academy, dan saya berharap untuk menyaksikan perkembangan dan pencapaian anda dalam hari-hari mendatang.

Sekian, Wassalam.

Mohd Norizwan bin Ali,

Pengerusi Eksekutif,

Gabema Academy.

bottom of page