top of page

Tetamu laman sesaawang Gabema Academy yang dihormati sekalian.

 

Dengan rasa bangga dan penuh rasa hormat, sebagai Pengarah Gabema Academy, yang ditubuhkan khusus sebagai sebuah  sumber ilmu, berinovasi tinggi dengan pendekatan transformasi dunia digital, Blockchain, Mata Wang Kripto dan Kewangan Terdesentralisasi (DeFi). 

 

Di Gabema Academy, kami menjalankan misi untuk membentuk semula landskap pendidikan di Malaysia dalam teknologi kewangan dunia baru. Dengan komitment yang tinggi, kami menawarkan rangkaian program dan kursus komprehensif yang didedikasikan kepada Teknologi Blockchain, Mata Wang Kripto, dan Kewangan Terdesentralisasi (DeFi). 

 

Dunia kini mengalami revolusi digital yang mendalam, dan bidang kewangan dan teknologi kini bergabung dalam transformasi duni digital. Blockchain telah muncul sebagai satu daya revolusi, untuk membentuk semula cara kita berfikir, menjalankan urusniaga, dan berinteraksi dalam industri kewangan. Mata wang kripto telah membawa paradigma kewangan barul, menawarkan cara baru untuk memahami dan menggunakan wang. 

Director Of Academic, Dr Yusof Jaafar

DeFi pula meliberasikan industri kewangan, memberikan peluang sesiapa saja di seluruh dunia untuk meraih keuntungan di dalam dunia Blockchain dan Mata Wang Kripto. Gabema Academy menawarkan lebih lagi berbanding mendapatkan pembelajaran semata-mata; Gabema Acedemy adalah pusat pemangkin kuasa daya saing komuniti melata.

 

Bersama kami, mari kita mulakan perjalanan dunia pendidikan ke dalam bidang blockchain, mata wang kripto, dan DeFi. Bersama-sama, kita berada di garisan hadapan revolusi yang akan menentukan semula bagaimana kita berinteraksi dengan industei kewangan masa kini. 

 

Saya menjemput setiap individu untuk mengambil peluang ini, merangkul peluang yang ada di hadapan anda, dan bergabung bersama kami dalam perjalanan yang luar biasa ini. 

 

Bersama-sama, kita akan mencipta sejarah. 

 

Terima kasih kerana memilih kami. 

 

Selamat datang ke Gabema Academy, di mana masa depan ilmu dan kewangan bergabung. Salam penuh hormat, 

 

Dr. Yusof Jaafar

Pengarah Akademik, 

Gabema Academy

bottom of page